Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

Juniper Research; “LINK Mobility er en etableret CPaaS-udbyder”

16 september 2021
Del:

LINK Mobility, en global Communications-Platform-as-a-Service (CPaaS) udbyder. Vi er blevet rangeret som en etableret leder af Juniper Research i det nye CPaaS Competitor Leaderboard, hvilket bekræfter LINK’s position på markedet.

Rapporten indeholder nøgleudbydere på CPaaS-markedet, der tilbyder tjenester, som ligger udover ren beskedtjenester, herunder multikanal kommunikation, voice, push-meddelelser og e-mail.

Juniper Research er en europæisk udbyder af business intelligence med speciale i kommunikationssektoren. De har leveret en uafhængig vurdering af hele branchens aktører. Et af rapportens vigtigste nøglebudskaber er, at CPaaS-udbydere skal levere administration tjenester til internationale brands og virksomheder, som understøtter en lang række kommunikationskanaler.

LINK scorede højt i leaderboardet, hvor Juniper fremhævede LINK’s mange integrationer med Customer Relation Management platforme (CRM), som i eksempelvis Oracle, Salesforce og Magento, samt evnen til at udnytte væksten i det internationale CCaaS-markedet (Contact-Center-as-a-Service). Strategiske opkøb som WebSMS, MarketingPlatform og Tismi i Europa og Message Broadcast i USA kombineret med den forventede lukning af Soprano opkøbet, placerede LINK i en af de førende positioner for vækst og skala i CPaaS-industrien.

 

Sam Barker, Lead Analyst hos Juniper Research, bekræfter: “LINK Mobility’s seneste aktiviteter på CPaaS-markedet indikerer klare strategier for at øge dets status på det globale CPaaS-marked. Vi har scoret dem højt for innovation og fremtidsudsigter og forventer, at de vokser yderligere på dette hurtigt voksende marked.”

 

“LINK er meget glad for at blive anerkendt som etablerede ledere i Juniper Research CPaaS leaderboard; det er en bekræftelse af udførelsen af vores veldefinerede CPaaS-strategi. LINK er på forkant med markedet med hensyn til innovation, teknologi og kundesupport. Væksten på nøglemarkederne er drevet af en accelererende efterspørgsel efter nye løsninger, der har ledt til vores positionering” fortæller Fredrik Nyman, CCO, LINK Mobility.

 

Læs hele Juniper CPaaS Leaderboard-rapporten her eller kontakt os for mere information!

Andre sites