Published on 2021-09-16

LINK Mobility udnævnt til etableret CPaaS udbyder ifølge Juniper Research

LINK, en global CPaaS leverandør, er blevet rangeret som en etableret leder af Juniper Research i deres nye CPaaS Competitor Leaderboard, hvilket bekræfter LINK's stærke position på markedet.

Rapporten beskriver de vigtigste aktører på CPaaS markedet, der tilbyder tjenester ud over ren Messaging, herunder Multichannel Messaging, voice, Omnichannel notifikationer, markedføring og Email.

Juniper Research er en europæisk baseret leverandør af Business Intelligence med speciale i kommunikationssektoren, der leverer en uafhængig og uvildig vurdering af branchens aktører. En af rapportens vigtigste konklusioner er, at CPaaS skal levere administrerede tjenester til internationale og globale brands og virksomheder og understøtte et væld af kommunikationskanaler.

LINK scorede højt på ranglisten, og Juniper fremhævede LINK's integrationer med CRM platforme (Customer Relation Management) såsom Oracle, Salesforce og Magento samt evnen til at udnytte væksten inden for Contact-Center-as-a-Service (CCaaS). Vigtige opkøb som WebSMS, MarketingPlatform og Tismi i Europa og Message Broadcast i USA samt den forventede lukning af Soprano (H2,2021) sætter LINK i en førsteklasses position for vækst og skala i CPaaS.

Sam Barker, Lead Analyst hos Juniper Research, bemærkede: "LINK Mobility's seneste bevægelser på CPaaS markedet indikerer klare strategier til at øge sin position i CPaaS branchen. Vi har givet dem en høj score for innovation og fremtidsudsigter og forventer, at de vil vokse yderligere på dette marked i hastig udvikling."

"LINK er meget tilfredse med at blive anerkendt som etablerede ledere i Juniper Research CPaaS leaderboard; det er et bevis på udførelsen af vores veldefinerede CPaaS strategi. LINK er på forkant med markedet med hensyn til innovation, teknologi og kundesupport. Den deraf følgende vækst på nøglemarkeder drevet af en accelereret efterspørgsel efter nye use cases har bidraget til vores positionering." - Fredrik Nyman, CCO for LINK Mobility.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.