Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK går ind på det Engelske marked med opkøb af HSL Mobile

28 november 2018
Del:

LINK Mobility Group AS (“LINK”), Europas førende og hurtigst voksende udbyder af B2C-mobilkommunikation og mobiltjenester, er i dag gået ind i en endelig aftale om overtagelse af det britiske mobilbeskedsfirma, Hay Systems Ltd (“HSL Mobile”).

HSL Mobile blev etableret i 1999 og er beliggende i Edinburgh, Skotland. HSL Mobile er kendt som en velrenommeret og yderst pålidelig mobile messaging-udbyder for organisationer i Storbritannien og over hele verden med sin egen transportør tilsluttet SMSC.

 

HSL opkøbt af LINK Mobility Group

 

”Jeg er glad for at kunne meddele, at vi nu har taget vores første og meget vigtige skridt på det britiske marked gennem overtagelsen af HSL Mobile. Dette vigtige europæiske marked oplever stærk vækst og stor efterspørgsel efter avancerede mobile messaging- og løsningstjenester. HSL Mobile har en stærk blanding af både Enterprise-kunder og SMB-kunder i England, og vi ser et godt potentiale for at vokse det samlede kundegrundlag i Storbritannien gennem øget penetration af både eksisterende og nye tjenester. LINK har nu udvidet sit kundegrundlag i Europa gennem organisk vækst og opkøb i løbet af de sidste tolv måneder fra 10.000 til mere end 20.000 kunder ”, siger Arild E. Hustad, administrerende direktør for LINK.

Mark Hay, CEO / CTO og grundlægger af HSL Mobile, siger: ”Vores overtagelse af LINK Mobility Group er et virkelig stort skridt for HSL Mobile og vores kunder. Begge virksomheder har lignende værdier og stræber efter at levere teknisk rige mobile kommunikationstjenester, som kunderne kan være afhængige af. Som en del af LINK vil vores serviceportefølje stige betydeligt, og dette sammen med vores eksisterende tjenester og ekspanderende team vil resultere i, at vi hurtigt bliver den største udbyder af mobilbeskeder i Storbritannien ”.

Aabø-Evensen & Co Advokatfirma og DLA Piper UK har fungeret som juridiske rådgivere for LINK Mobility Group AS, og DWF LLP har fungeret som juridiske rådgivere for Hay Systems Ltd i forbindelse med transaktionen.

KONTAKTINFO

For yderligere information, kontakt venligst:

Arild Hustad, administrerende direktør

LINK Mobility Group AS

E-mail: arild.hustad@linkmobility.com

Mobil: +47 95 24 19 30

Om LINK Mobility Group AS

LINK Mobility Group AS er Europas førende udbyder inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester og datainformation. Koncernen tilbyder en bred vifte af innovative og skalerbare løsninger på tværs af brancher og sektorer, hvilket skaber værdifuld digital konvergens mellem virksomheder og kunder, platforme og brugere. Koncernen har hovedkontor i Oslo / Norge og ejes af Abry Partners, der ligger i Boston, USA. LINK Mobility oplever fortsat stærk organisk vækst efterhånden, som kunderne flytter flere forretningsaktiviteter til de mobile platforme. I 2017 omsatte LINK Mobility for 1.294 milliarder kroner med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Letland, Bulgarien, Tyskland, Spanien, Polen, Frankrig, Schweiz, Østrig, Italien og England.

Om Abry Partners

Abry Partners er et erfarent og vellykket medie-, kommunikations-, forretnings- og informationsservicesektor med fokus på private egenkapitals investeringsfirmaer i Nordamerika. Siden deres oprettelse i 1989 har de gennemført over $ 80 milliarder i gearede transaktioner (herunder mange roll-up investeringsstrategier) og andre private egenkapitaler, mezzanine eller foretrukne kapitalandele. I øjeblikket forvalter de over 5,0 milliarder dollars i deres aktive fonde.

Andre sites