Published on 2021-12-07

LINK offentliggør aftale om mobilkommunikation med Eversource

Vi er glade for at kunne annoncere en aftale om mobilkommunikation med det amerikanske forsyningsselskab Eversource om kritiske meddelelser. Eversource forsyner 4,3 millioner kunder i Connecticut, Massachusetts og New Hampshire med elektricitet, gas og vandforsyning.

LINK's fuldt konsoliderede amerikanske datterselskab Message Broadcast vil forsyne Eversource med sit unikke Enterprise Omnichannel Notification System (EONS). EONS er en CPaaS platform til at designe, implementere og administrere kundeinteraktioner i forbindelse med kritiske begivenheder. Systemet leverer meget pålidelig kommunikation til forsyningens forbrugere i kritiske situationer, f.eks. strømafbrydelser på grund af dårligt vejr, naturkatastrofer og miljøkrav. Forsyningsvirksomhederne står over for store bøder i tilfælde af manglende overholdelse af lovgivningen. den unikke og skalerbare EONS platforms egenudviklede karakter bidrager til høje EBITDA marginer.

Flere store amerikanske forsyningsselskaber er allerede kunder hos Message Broadcast. Eversource Energy er børsnoteret i USA med en markedsværdi på næsten 30 mia. USD, en 2020 indtægt på 8,9 mia. USD og har 9.000 ansatte.

"Vi er meget glade for, at Eversource har valgt Message Broadcast og LINK som partner til at levere kritisk mobilkommunikation. Vi er fortsat overbeviste om, at dette samarbejde vil forbedre Eversources interaktion med deres kunder", siger Bill Joiner, administrerende direktør hos Message Broadcast.

"Vores partnerskab med Message Broadcast og LINK vil give vores kunder direkte kommunikationsfordele og strømline vores overholdelse af reglerne for kritiske meddelelser", fortæller Penni McLean-Conner, EVP Customer Experience & Energy Strategy hos Eversource.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.