Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

Eversource & LINK annoncerer mobilkommunikationsaftale

7 december 2021
Del:

Vi er glade for at kunne offentligøre en aftale med det amerikanske forsyningsselskab Eversource for kritiske meddelelser til der kunder. Eversource leverer el-, gas- og vandtjenester i Connecticut, Massachusetts og New Hampshire til 4,3 millioner kunder.

LINK Mobility’s amerikanske datterselskab Message Broadcast vil forsyne Eversource med sit unikke Enterprise Omnichannel Notification System (EONS). EONS er en CPaaS-platform til at designe, distribuere og administrere kundeinteraktioner ved kritiske begivenheder. Systemet leverer meget pålidelig kommunikation til modtagerne i kritiske situationer, dvs. strømafbrydelser på grund af ugunstigt vejr, naturkatastrofer mm. Den unikke og skalerbare EONS-platform bidrager til høje EBITDA-marginer.

Læs her om LINK Mobility’s opkøb af Message Brodcast.

Flere store amerikanske virksomheder er allerede Message Broadcast-kunder. Eversource Energy er børsnoteret i USA med en markedsværdi på tæt på 30 milliarder USD, en 2020 omsætning på 8,9 milliarder USD og har 9.000 ansatte.

“Vi er meget glade for, at Eversource har valgt Message Broadcast og LINK Mobility som partner til at hjælpe med krisealarm til forsyningsselskabets kunderne. Vi er sikre på, at dette samarbejde vil forbedre Eversources interaktion med kunderne,” fortæller Bill Joiner, CEO hos Message Broadcast.

“Vores partnerskab med Message Broadcast og LINK Mobility vil give direkte kommunikationsfordele til vores kunder og strømline vores reaktion på kritiske beskeder,” fortæller Penni McLean-Conner, EVP Customer Experience & Energy Strategy hos Eversource.

Her kan du læse hele pressemeddelelsen.

Andre sites