Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility går ind i Ungarn med et opkøb af Dream Interactive Ltd.

20 december 2018
Del:

LINK Mobility Group AS (“LINK”), Europas førende og hurtigst voksende leverandør af B2C messaging og mobilkommunikation, har i dag valgt at indgå en endelig aftale om erhvervelse af det ungarske firma for mobilkommunikation, Dream Interactive Ltd., også kendt under navnet SeeMe (“SeeMe”).

SeeMe blev etableret i 2004 og er lokaliseret i Budapest, Ungarn. SeeMe er kendt som en markedsleder, men også som værende en højt pålidelig SMS-udbyder for SMB i Ungarn bl.a. pga. deres effektive serviceplatform og SMS-løsninger.
SeeMe opkøbt af LINK Mobility Group

“Jeg er glad for at kunne annoncere, at vi nu har entreret det Ungarske marked for mobilbeskeder ved erhvervelse af SeeMe. Dette er et marked, som oplever stor vækst på efterspørgsel af avanceret messaging services. SeeMe har en stærk portfolio af SMS-kunder på det lokale marked, og vi ser et stort potentiale i at vokse den overordnede kundebase i Ungarn gennem øget indtrængning af både eksisterende og nye services. LINK har nu udvidet deres kundebase i Europa gennem organisk vækst og opkøb gennem de seneste 12 måneder til mere end 21.000 B2C kunder”, siger Arild E. Hustad, LINK’s CEO.

Erhvervelsen af Dream Interactive åbner et nyt kapitel i SeeMe’s liv. Vi er stolte af den forretningsmæssige succes, vi har opnået med vores SMB fokuserede onlinemeddelelsestjenester og vores stærkt optimerede transaktionsmeddelelsesløsninger, som de største globale navne i branchen bygger på. Som en del af LINK-familien har vores markedsledende service en lys fremtid med stærk teknologi, produktudvikling og telco-synergier”, kommenterer Andras Pfaff, grundlæggeren af SeeMe.

Baker McKenzie (Budapest) har fungeret som juridiske rådgivere, mens BDO har fungeret som finansielle rådgivere for LINK Mobility Group AS under transaktionen.

KONTAKTINFO

For yderligere information, kontakt venligst:

Arild Hustad, CEO

LINK Mobility Group AS

E-mail: arild.hustad@linkmobility.com

Mobil: +47 95 24 19 30

Om LINK Mobility Group AS

LINK Mobility Group AS er Europas førende udbyder inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester og datainformation. Koncernen tilbyder en bred vifte af innovative og skalerbare løsninger på tværs af brancher og sektorer, hvilket skaber værdifuld digital konvergens mellem virksomheder og kunder, platforme og brugere. Koncernen har hovedkontor i Oslo / Norge og ejes af Abry Partners, der ligger i Boston, USA. LINK Mobility oplever fortsat stærk organisk vækst efterhånden, som kunderne flytter flere forretningsaktiviteter til de mobile platforme. I 2017 omsatte LINK Mobility for 1.294 milliarder kroner med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Letland, Bulgarien, Tyskland, Spanien, Polen, Frankrig, Schweiz, Østrig, Italien og England.

Om Abry Partners

Abry Partners er et erfarent og vellykket medie-, kommunikations-, forretnings- og informationsservicesektor med fokus på private egenkapitals investeringsfirmaer i Nordamerika. Siden deres oprettelse i 1989 har de gennemført over $ 80 milliarder i gearede transaktioner (herunder mange roll-up investeringsstrategier) og andre private egenkapitaler, mezzanine eller foretrukne kapitalandele. I øjeblikket forvalter de over 5,0 milliarder dollars i deres aktive fonde.

Andre sites