Delårsrapport tredje kvartal 2021 - LINK Mobility Denmark
Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

Delårsrapport tredje kvartal 2021

3 november 2021
Del:

LINK Mobility (LINK) rapporterer i dag en stærk omsætningsvækst på 37% til NOK 1.112 millioner i tredje kvartal af 2021 inklusive opkøbte enheder. LINK har også styrket sin tilstedeværelse i CPaaS-markedet og har samtidig bevaret sin position som en af de førende udbyder inden for mobilkommunikation.

Der har været en større efterspørgsel efter CPaaS-løsninger, da LINK’s løsninger giver muligheder for større kundeengagement. Disse krav bliver imødekommet gennem LINKs Go-To-Market (GTM) strategi, som omfatter udrulning af selvregistreringsplatforme (SSU), samt et voksende globalt partnernetværk.

LINK’s nylige opkøb af Message Broadcast i USA er begyndelsen af opkøb uden for Europa og skaber yderligere grundlag for nye M&A-aktiviteter i USA.

LINK blev også udnævnt til etableret leder i det globale CpaaS-marked i Juniper Research‘s nye rapport ‘CPaaS Competitor Leaderboard’ i dette kvartal. Leaderboardet fremhæver klart LINK’s førende position i branchen.

“Vi er meget glade for, at kunne rapportere om stærk vækst og højere marginer i kvartalet, hvilket afspejler tiltagende opkøb og vores ekspansion til USA. Forbedret aktivitet på de fleste markeder og det nye fodfæste i USA understøtter både organisk vækst og giver yderligere M&A-muligheder.” – fortæller Guillaume van Gaver, CEO for LINK.

Læse den fulde LINK Mobility Q3 2021-rapport her.

Andre sites