Delårsrapport 1. kvartal 2022 - LINK Mobility Denmark
Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

Delårsrapport 1. kvartal 2022

10 maj 2022
Del:

LINK Mobility (LINK) rapporterer i dag en omsætningsvækst på 24 % til 1.174 millioner NOK i første kvartal af 2022. Den organiske vækst i omsætningen i fixed currency var 15 % og inden for det mellemfristede mål for omsætningsvækst.

LINK oplever fortsat øget efterspørgsel efter avancerede CPaaS-løsninger og har foretaget betydelige go-to-market (GTM) investeringer i løbet af de sidste to år. GTM-strategien omfatter udrulning af self-sign-up (SSU) platforme, yderligere udvidelse af partnernetværket og et fortsat fokus på LINK’s unikke lokalt tilstedeværende salgsstyrke og kundeservice på lokale sprog.

A2P-beskeder bliver transformeret til samtale CPaaS-kommunikation, og LINK har opnået en stærk position i hurtigt voksende segmenter gennem opkøb af chatbot-løsningen Xenioo og teleudbyderen Tismi. De nye avancerede automatiserede samtaler og stemmeløsninger tilbyder attraktive krydssalgsmuligheder til europæiske og amerikanske kunder.

“Vi er glade for at kunne rapportere stabil organisk vækst i overensstemmelse med vores mål. I kvartalet oplevede vi trækkraft på vores unikke GTM-strategi og oplevede øget brug af avancerede beskedløsninger. Vores voksende globale kundebase og rige use case-bibliotek placerer LINK ideelt til at accelerere efterspørgslen fra A2P mod CPaaS”, fortæller Guillaume Van Gaver, CEO for LINK Mobility.

Læs hele LINK Mobility Q1 2022-rapporten her.

 


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.

Andre sites