Kontakt os
Kontakt os
NEWS

De fire danske teleoperatører har annonceret prisstigninger på den danske SMS-trafik.

28 maj 2021
Del:

Når du som virksomhed sender SMS-beskeder til dine kunder eller medarbejdere, så sker det via teleoperatørernes telemaster. Disse beskeder kaldes A2P beskeder (Application-to-Person) og dem tager teleoperatørerne sig betalt for, hver gang der lander en sms i deres netværk. Det betyder, at SMS-priserne i DK i høj grad styres og defineres af de fire danske teleoperatører.

Efter en periode uden større prisstigninger på det danske marked, har de fire danske teleoperatører besluttet at hæve de danske SMS-priser markant, med virkning fra 1. juli 2021.

Justeringen af SMS-prisen vil påvirke hele det danske SMS A2P marked. Det vil sige, at alle virksomheder som sender sms’er til danske modtagere, vil blive berørt af stigningerne på SMS-kommunikation.

Den danske SMS-pris kommer på niveau med de resterende nordiske lande

Historisk set har SMS-prisniveauerne i Danmark været lavere end de resterende nordiske lande.

Resultatet af prisændringen er ikke, at det bliver dyrt at sende SMS-beskeder i Danmark sammenlignet med SMS-priserne vi kender fra Norge, Sverige og Finland. Ændringerne vil nærmere betyde at prisniveauet nu bliver mere ensartet i alle de nordiske lande. Dette vel og mærke på én gang, og ikke gradvist over en længere periode.

Vi vil gerne informere om, at LINK Mobility har indgivet sagen til Forbruger og Konkurrencestyrelsen. Vi er af den overbevisning, at markedet og virksomhederne, som bliver berørt af disse ændringer, burde have oplevet en gradvis prisstigning over en længere periode, fremfor en markant prisstigning med kort varsel midt på året.

 

Hvis du har spørgsmål til de nye ændringer, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

LINK vil fortsat tilbyde nogle af de bedste priser på dansk trafik, via Europas mest anvendte SMS Gateway.

Andre sites