Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK går ind på det britiske marked og styrker positionen i Frankrig

4 maj 2018
Del:

LINK Mobility Group ASA (“LINK”), Europas førende og en af ​​de hurtigst voksende cloud baseret messaging- og mobile løsninger, har underskrevet en aftale om at købe to europæiske messaging virksomheder, der opererer i flere lande, herunder Frankrig Storbritannien.

Virksomhederne sendte tilsammen mere end 100 millioner beskeder i 2017, hvilket repræsenterer en samlet omsætning på 5 millioner euro, og en samlet EBITDA på 1,04 millioner euro i 2017.

Virksomhederne har tilsammen mere end 6000 aktive kunder fordelt på små og mellemstore virksomheder.

– Jeg er glad for at kunne meddele, at vi går ind på det britiske marked for mobile messaging og løsninger og dermed styrker vores franske forretning gennem to planlagte opkøb. Det britiske er vores første på det engelske marked, og LINK får direkte adgang til flere britiske mobiloperatører. Derudover udvider vi vores fodspor i Centraleuropa med et stærkt tillægskøb i Frankrig. Vi forventer synergier med vores eksisterende virksomheder og ser en god mulighed for at fortsætte med at vokse med disse opkøb siger Arild E. Hustad, CEO for LINK.

De to opkøb repræsenterer en kontraktværdi på 6,5 millioner euro, kontantfrit og uden gæld og med normaliseret arbejdskapital. Driftsværdien er baseret på en justeret EBITDA på 1,04 mio. EUR i aggregeret indtjening multipliceret med en faktor 6,2.

Købsprisen under transaktionerne forventes, med forbehold for standard justeringer, at blive løst med en kombination af kontanter, sælger kredit og LINK aktier.

 

For yderligere information venligst kontakt:

Arild Hustad, vd
LINK Mobility Group ASA
arild.hustad@linkmobility.com
+47 95 24 19 30

eller

Thomas Berge, IR Kontakt, CFO
LINK Mobility Group ASA
thomas.berge@linkmobility.com
+47 41 31 90 28

Andre sites