Kontakt os
Kontakt os

Brug SMS til digitalisering og konvertér kunder via SMS

Øg din kundeinteraktion

Hvordan digitalisering fungerer

Udvikling af innovative løsninger er en af vores højeste prioriteter, og vi ønsker at levere løsninger, der er fuldt kompatible med nutidens nyeste teknologi. Uanset om du vælger blot at sende og modtage beskeder eller at niveauerne med udvidet og mere kommunikativt indhold via OTT og RCS, kan du være sikker på, at vi har den perfekte løsning til dig.

I denne digitaliserede æra, vi lever i, er mobilebeskeder en vigtig drivkraft for moderne kommunikation. Mobiltelefonen giver store muligheder for at skabe tættere dialog mellem virksomheder og kunder, samtidig med at skabe yderligere værdi.

Mobilbeskeder giver dig også mulighed for at fokusere dine kundesupport ressourcer mere effektivt og samtidig give dine kunder et foretrukket kontaktmiddel. For ikke at glemme de nemme og ubesværede måder at indsamle kundedata og feedback – som begge er afgørende for din virksomhed i fremtiden.

 

Forøg dine online kundeinteraktioner

Dine kunder er online nu mere end nogensinde. Brug messaging til værdifuld digital tilstedeværelse på de kanaler og medier, der betyder noget. Giv øjeblikkelig, nem og omfattende adgang til din virksomhed, tjenester, rabatter og mere. En online tilstedeværelse er nøglen til at bygge bro over kundens berøringspunkter og få mest muligt ud af hvert kontaktpunkt, en kunde har med dit brand.

Hvordan LINK kan hjælpe dig og din virksomhed

Kanaler til at nå ud til kunder:

Værktøjer til at hjælpe med digitalisering og mobilomstilling:

 

 

Vores tjenester
Andre sites