Kontakt os
Kontakt os
BLOG

Kom bag om tæppet hos LINK Mobility

7 januar 2021
Del:

LINK Mobility Group AS blev grundlagt i 2001 i Norge, og har 20 års erfaring primært inden for SMS-tjenester inden for applikationer til person (A2P) -markedet. I dag er LINK Mobility én af Europas førende udbydere inden for A2P-markedet og udvider sig til CPaaS-markedet med tilbud inden for omnichannel. Vi tilbyder en bred vifte af innovative og skalerbare løsninger på tværs af brancher og sektorer, hvilket skaber værdifuld digital konvergens mellem virksomheder og kunder, platforme og brugere.

I 2007 erhvervede koncernen LINK Messaging AB – deraf navnet LINK Mobility, og er fortsat med flere opkøb gennem årene for at sikre, at vi har de rigtige produkter og kapaciteter til bedst at kunne betjene vores kunder. Mens vores hovedkvarter er i Oslo, Norge, har vi en bred rækkevidde i hele Europa med 29 kontorer (24 kontorer med mere end to ansatte og fem kontorer med to ansatte) i 17 forskellige lande. LINK ejes af Abry Partners, et privat aktieselskab beliggende i Boston, USA. LINK Mobility oplever fortsat stærk organisk vækst, da kunder flytter flere forretningsaktiviteter til mobile platforme.

I 2019 havde LINK Mobility en samlet omsætning på 2,9 milliarder NOK med en EBITDA på 295 millioner NOK og over 33.000 virksomhedskunder i hele Europa understøttet af over 455 ansatte.

Er du interesseret i vores organisation, og hvad kan vi tilbyde din virksomhed? Kontakt os venligst.

Vores organisation

Mens LINK er én af Europas førende mobiludbydere, kan du finde vores tjenester over hele kloden. Vi er placeret i 17 lande og har 29 kontorer (24 kontorer med mere end to medarbejdere og fem kontorer med to medarbejdere), hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig den service og hjælp, du har brug for på dét sprog, du ønsker. Vi udvider løbende til nye markeder, og hvis vi ikke er i din region endnu er vores tjenester stadig tilgængelige for din virksomhed.

Uanset hvilken type virksomhed du er, kan vi imødekomme dine behov. Vores salgsteam arbejder med alt fra store globale organisationer til små og mellemstore virksomheder, og vores lokale onboarding teams og Customer Success Managers tilpasser din oplevelse til at løse dine mest presserende problemer. Hvis du er en mindre virksomhed eller vil gøre det selv, tilbyder vi også brugervenlige selvtilmeldings- og selvbetjeningsmærker: SMSAPI, Spot-hit, See Me, Total Connect og SMS.it. Det er så simpelt som at tilmelde sig hjemmesiden og komme i gang! Endelig betyder vores professionelle partnerprogram, at vi arbejder med softwareleverandører; Udbydere af CRM og marketingautomatisering; web-, it-infrastruktur og konsulentvirksomheder; og teleselskaber til at sælge begge vores produkter og integrere med vores partners løsninger.

Vores produkter og tjenester

Mens SMS fortsat er den foretrukne kommunikationskanal med høj pålidelighed og rækkevidde på over 6 milliarder brugere, vokser kanaler som RCS (Rich Communication Services), OTT (Viber, WhatsApp) og e-mail hurtigere. Som CPaaS-udbyder tilstræber vi at tilbyde dine kunders foretrukne kanaler, så du kan nå de rigtige mennesker på den rigtige måde. Vores tjenester giver dig mulighed for at gøre forretningsmonolog til kundedialog.

LINK SMS Gateway

Med vores hurtige og enkle SMS-kommunikationsplatform kræves der ikke tekniske færdigheder. Din virksomheds IT- og computersystemer kan integreres problemfrit med vores SMS-løsninger, hvilket betyder, at du kan sende og modtage SMS-beskeder og modtage leveringsrapporter. Du kan sende alarmer, meddelelser, påmindelser og mere til tusinder af telefonnumre hvert sekund. SMS er den perfekte pasform til presserende meddelelser, men du kan også bruge vores SMS Gateway til at skabe en dialog, der fører til øget trafik, loyalitet og svarprocent.

LINK Collect

LINK Collect giver dig mulighed for at indsamle vigtige kundedata og få indsigt for at hjælpe dig med at generere flere kundeemner og målrette din kommunikation. De fleksible funktioner giver dig mulighed for at invitere kunder til arrangementer, afholde konkurrencer, anmode om feedback om kundetilfredshed eller oprette en kampagne. Det understøtter også flere kanaler, hvilket betyder at du kan oprette forbindelse til dine kunder ud over bare SMS.

LINK Coupon

Opbyg loyalitet og øg trafikken til din butik ved at belønne kunder ved hjælp af LINK Coupon. Den brugervenlige kuponbygger giver dig mulighed for at tilpasse din kampagne, inklusive din brandpersonlighed, og derefter spore og måle data med avanceret filtrering. Dette er fantastisk til VIP-kunder, der øger begivenhederne, takker kunder eller siger undskyld, hvis noget gik galt.

LINK Mobile Invoice

Anmod om og indsamle betalinger med mobilfaktura. Du kan også sende påmindelser om forsinkede betalinger eller opkræve gebyrer for digitale tjenester. Spar penge og tid ved at fjerne behovet for papirfakturaer – og få hurtigere betaling!

LINK Conversations

Opgrader din kommunikation via LINK Conversations, der har funktioner såsom indhold med mange kanaler, GDPR-overholdelse og LINK Flow – et brugervenligt værktøj til at føre dialog. Vi arbejder konstant på at tilføje nye kanaler til LINK Conversations, så du kan engagere dine kunder på nye, kreative måder.

LINK Insight Dashboard

Overvåg data i realtid 24/7, forstå kundeaktivitet, følg kampagner og organiser dine tjenester med LINK i ét dashboard. Du kan også sammenligne din præstation og aktiviteter med andre i din branche med vores proprietære Mobile Behavior Database. LINK Insight Dashboard giver dig mulighed for at forbedre din mobilkommunikation.

Vores kanaler

Google Verified SMS

Google Verified SMS er en funktion oven på din grundlæggende A2P-SMS, der øger tilliden hos kunderne, øger åbningsrater og giver forhåndsvisning af URL-links. Din virksomhed kan forbedre sikkerheden og forhindre svindel gennem afsenderverificering og branding-muligheder, der er tilpasset din virksomhed, så du kan bekræfte identiteten på din organisation i de meddelelser, du sender til dine kunder.

SMS

SMS er et af de mest anvendte beskedværktøjer og har nogle af de højeste åbnings- og læsehastigheder. Det kan bruges til underretninger, markedsføring og kundeservice, og med LINK behøver du kun oprette forbindelse til en API for at kommunikere med mennesker over hele verden.

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder – vi hjælper dig i gang i en fart.


Mere inspiration

Andre sites