Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os

Tag med på vores rejse

Vi skaber værdifuld forandring inden for mobilkommunikation og udsender dagligt millioner af vigtige personlige beskeder verden over. Som medarbejder hos LINK Mobility er du engageret, og du værdsætter mangfoldighed, samarbejde og løsning af komplekse opgaver i en hurtigt voksende international virksomhed.

Vil du være en del af vores virksomhed? Se vores ledige stillinger.

Tag kontakt

LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester og intelligent brug af data.

Hvem er du?

Kan du lide at arbejde i et innovativt miljø med mange forandringer og et højt tempo? Vil du være en del af en virksomhed med flere forskellige brands, der er til stede i 16 forskellige lande, og som med stolthed tilbyder nogle af de bedste mobiltjenester på verdensplan?

Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vil du være en del af vores virksomhed? Se evt. ledige stillinger ovenfor.

 

 

 

 

Hvem er vi?

LINK-medarbejdere er dygtige, nysgerrige og fleksible holdspillere, der altid går efter efter at levere de bedst mulige mobiltjenester til vores kunder.

Vi elsker teknologiske udfordringer og muligheder og at forvandle disse til fordele for både vores kunder og deres slutbrugere på globalt plan.

Enhver LINK-medarbejder er en vigtig del af vores virksomhed, og sammen betragter vi mangfoldighed som en løftestang for fælles innovation, udvikling og rentabilitet.

Læs vores Code of conduct

 

Andre sites