Kontakt os
Kontakt os
BLOG

Hvad er LINK Conversations?

9 november 2020
Del:

LINK Conversations er en kommunikationsløsning, der gør det lettere for dig at formidle dit budskab til dine modtagere. Dette er en lækker og moderne brugergrænseflade med mange muligheder for de fleste brancher. Vi har tilføjet funktioner såsom foreslåede svar, fotos, videoer og karruseller, du kan stryge igennem.

Conversational Messaging VS Konventionel SMS

Dét der adskiller “Conversational messaging” fra konventionel SMS, er, at modtageren lettere føres ind i en samtale. Uanset om det handler om at give feedback i form af en undersøgelse, eller om det er at se på et tilbud. Denne metode giver dig mulighed for nemt at sætte modtageren på rette spor, og den opleves meget lettere end konventionel SMS. SMS er stadig den mest direkte kanal til at nå dine slutkunder, men ikke alle beskeder er lige velegnede i en tekstbesked. SMS er begrænset til kun tekst og adgangskoder, LINK Conversations på den anden side tilbyder meget mere.

En webkanal, der fungerer med alle mobile enheder

Ved at basere os på Googles RCS-standard har vi bygget et robust produkt, der er baseret på en webkanal, indtil de danske mobiloperatører lancerer standarden for alle Android-telefoner i Danmark.

Webkanalen er bygget til at arbejde med enhver mobilenhed, der har en webbrowser. Det opfører sig ligesom en almindelig app, du har på din telefon uden at skulle installere noget. Vi arbejder også på at tilføje nye kanaler som WhatsApp og Facebook Messenger, så du kan møde dine kunder i den kanal, du ønsker.

Fremtiden

Conversational messaging er et koncept, som vi har stor tro til i LINK Mobility. Vi er sikre på, at dette vil være en af ​​de vigtigste metoder til at formidle en besked til udvalgte modtagere på samme måde som e-mail og SMS. Dette er en helt ny måde at kommunikere på, og vi har derfor udviklet forskellige værktøjer, der udjævner læringskurven. Det skal være let for dig, der ønsker at bruge denne nye form for kommunikation.

Vi anbefaler alle at være på forkant med udviklingskurven!

Kontakt os i dag for at høre mere om LINK Conversations – vi hjælper dig i gang i en fart.


Mere inspiration

Andre sites