Kontakt os
Kontakt os
BLOG

Gæsteblog med Global Messaging teamets Dario Tumiati: Opsummering af MWC 2021

19 juli 2021
Del:

Vi præsenterer et gæsteblogindlæg fra Dario Tumiati, direktør for strategiske partnerskaber i LINK’s Global Messaging team. Holdet deltog i årets Mobile World Congress. Læs videre for at se, hvordan det gik, og hvad teamet lærte om fremtiden for vores branche.

Endelig var LINK Mobility i stand til at deltage i den første fysisk begivenhed i over et år. Teamet deltog i 2021’s Mobile World Congress i Barcelona, Spanien. MWC 2021 er den største industrikonference, hvor kunder, partnere og leverandører samles for at lære mere om branchetendenser og innovationer.

Vi fik flere hold til at deltage i dette års hybridbegivenhed, herunder Global Messaging teamet. Bestårende af Rasa Šaltene, Ignacio Crespo, Michael Maginot, Grzegorz Jedrusiak og Dario Tumiati. Vi havde mange møder med eksisterende kunder og partnere. samtidig havde vi mulighed for at udvide vores forretning ved også at møde potentielle nye kunder.

Sammenlignet med tidligere år blev begivenheden omstruktureret lidt med forhold. Tre haller var åbne, men der var stadig masser af forretningsmuligheder. Sikkerhed var en prioritet med COVID-test, der blev administreret, så vi følte, at vi næsten var i en sikker boble væk fra pandemien.

Baseret på hvad vi så og de diskussioner, vi havde, er fremtiden for vores branche lysere end nogensinde! Andre anerkender LINK’s succes, og vi er velkendte over hele verden, især takket være vores nylige opkøb.

Vi lærte også, at vi er en stor aktør i branchen; mange mennesker ønsker at arbejde sammen med os – de stoler på os og ser os som en perfekt partner til alle deres kommunikations- og CPaaS-behov. Arrangementet var også en fantastisk måde at opbygge holdånd på, da Global Messaging Team består af mennesker fra forskellige lande og kulturer, og vi blev endelig samlet fysisk.

I år var LINK bare en besøgende og havde ikke en stand, men alle fra vores branche ville vide forud for MWC 2021, om vi ville deltage og fortalte, at hvis vi ville være der – ville de også komme! Takket være denne ånd oprettede vi en fyldig dagsorden for mødet for at diskutere alle mulige aspekter af den eksisterende forretning og måder hvorpå, at tiltrække flere kunder i den nærmeste fremtid.

Vi leder allerede efter vores næste begivenhed på den sikreste måde!

Vil du konferere mere med os? Kontakt os her!


Mere inspiration

Andre sites