Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
BLOG

De hurtige svar: Hvordan overvinder du de største digitale barrierer i digital handel B2B

19 august 2021
Del:

Næsten alt i dag bevæger sig online. Det betyder dog ikke, at processen altid er let. Der er nogle barrierer for at flytte salgsaktiviteter til digitale kanaler. Hvad er de største barrierer, og hvordan kan vi overvinde dem?

Efterhånden som din virksomhed er blevet mere digital, har dine kunder så bemærket manglende evne til at forhandle, komplekse eller utilgængelige produkter eller længere varighed før købet er gjort? Ifølge Gartner er det nogle af de mest almindelige digitale barrierer i digital handel B2B.

Nedenfor på figur 1 kan du se de største barrierer i B2B salg og køb online.

Interesseret i, hvordan din virksomhed kan bruge chatbots, messaging-apps eller SMS til at kommunikere med kunder? Kom i kontakt med os her!

En ting, Gartner anbefaler, er at “understøtte en række almindeligt anvendte kommunikationsværktøjer, så kunderne kan få øjeblikkelig hjælp eller forhandle” og dermed nedbryde digitale barrierer i digital handel B2B. Dette inkluderer chatbots, samt globale chat-apps, såsom WhatsApp, Facebook Messenger, Viber og andre praktiske kommunikationskanaler, såsom SMS. Chatbots giver kunderne mulighed for at række ud efter hjælp når som helst og hvor det er nødvendigt, med mulighed for menneskelig interaktion, hvis nødvendigt. Det skaber et bekvemt og let købsmiljø for kunden og er mere omkostningseffektiv og tidseffektiv for din virksomhed. Derudover forbedrer du kundeoplevelsen og øger kundetilfredsheden gennem dialog med kunder via de apps, de allerede bruger. Dialog er den letteste vej til konvertering. Med mobilshopping eksempelvis via RCS, kan du forkorte salgscyklussen og gøre online shopping endnu lettere for dine kunder. Multimedie meddelelsesoplevelse er fantastisk til mersalg og krydssalg. Conversational messaging en voksende kommunikationsmetode og skaber et spændende og involverende kundeunivers. Det forbedrer samarbejdet og forhandling og giver kunderne mulighed for at udtrykke deres mening, stille spørgsmål og gå i dybden med dine produkter.

LINK Mobility er på Børsen i Oslo, vil du læse om vores investor relationer?


Mere inspiration

Andre sites