Kontakt os
Kontakt os
BLOG

Black Friday SMS

16 november 2021
Del:

SMS-beskeder på Black Friday kan skabe bedre resultater. Du er nu ved at lægge sidste hånd på din Black Friday-kampagne, eller er klar til at kickstarte kampagnen. Der er flere forskellige måder at begynde, at sende SMS for at få bedre kontakt til dine kunder. Er LINK SMS Gateway en del af dit setup forud for Black Friday? Du kan forvente en moderne og pålidelig platform, der hjælper dig med at kommunikere hurtigt, nemt og effektivt på verdensplan.

I denne udgave af vores #BlackFriday2021-blogserie vil vi forklare, hvordan du administrerer dine masseudsendelser (BULK) af SMS-beskeder, hvordan vi understøtter både envejs- eller tovejskommunikation, som du nemt kan adgang enten via API-forbindelse eller gennem en brugervenlig, sikker og dedikeret SMS-webportal.

SMS statistik

  • SMS har en åbningsrate på 98%
  • SMS har en højere åbningshastighed end nogen anden kanal
  • 95 % af SMS-beskeder åbnes inden for tre minutter efter modtagelse
  • 79 % af mennesker globalt har adgang til mobilekuponer

Timing af din Black Friday SMS-beskedkampagne

Black Friday har de fleste flere forskellige marketingkampagner for forskellige produkter. Disse kampagner sendes til mange forskellige købere fordelt ud på segmenter. Hos LINK kan det opnåes på LINK SMS Gateway API ved at planlægning af en konstant strøm af beskeder. Med en strøm af SMS-beskeder på op til 50 SMS’er pr. sekund.

Overvåg forsinkelsesproblemer i realtid

Reaktionstid (Latency) beregnes af den tid, det tager LINK Mobility at modtage et API-kald og sende dine Black Friday SMS-beskeder til operatørerne. LINK giver dig mulighed for at overvåge dine ventetider. Eventuelle udfordringer vil blive fremhævet for hver eneste af dine afsendere, meddelelsesservere eller LINK Mobility-underkonti.

Hvis ventetiden stiger, og der opstår store køer i dine beskeder, giver LINK Mobility dig trin-for-trin problemløsningsvejledning for at løse eventuelle Latency-problemer. Dit Insight Dashboard giver dig mulighed for at overvåge dine beskeder i løbet af dagen, mens dit Black Friday-salg ruller ind.

Endelig giver vores eget unikke Insights Dashboard dig mulighed for at sammenligne ydeevne og aktiviteter inden for din branche. Vi kan give dig værdifuld indsigt i forbindelse med distribution af beskeder, konverteringer, indløsninger, betalte fakturaer osv.

Har du brug for løsninger til at håndtere dine SMS-aktiviteter eller til at sende Black Friday SMS-beskeder ud til dine kunder? Kontakt os og kom i gang i dag!

Link Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester, intelligent brug af data og SMS Gateway. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.


Mere inspiration

Andre sites